Den verdensberømte støvsuger

Du er med høj sandsynlighed stødt på den på restauranter og hoteller: “Den verdensberømte støvsuger, GD 930”.

Nilfisk GD 930, også kendt som skildpadden (i dag kaldet VP 930), er en af de mest kendte professionelle støvsugere. Det har den været længe, og det vil den nok være mange år endnu. Årsagen til støvsugerens store succes bunder i dens særlige egenskaber: Stor posekapacitet, høj sugeevne og lang levetid. Alt det man har behov for, når der skal gøres rent ude i virksomhederne. Det er egenskaber der er svære at finde i en støvsuger produceret og designet til rengøring af private hjem.

Der er 3 gode grunde til at du skal vælge en Nilfisk GD 930 støvsuger, når du skal rengøre en arbejdsplads:

1. Den kan suge!
Tid er penge- og jo større virksomheden er, desto længere tid tager det at gøre rent. Derfor er det vigtigt for jer at have noget ordentligt værktøj, så rengøringen ikke tager længere tid end højst nødvendigt. Støvsugeres sugeevne bliver ofte målt i watt og ved mundstykket.

Er støvsugerens sugeevne på over 200 watt, betegnes det som en god sugeevne.

Sugeevnen er et afgørende parameter, fordi du skal have alt skidt med op. Det skal du uden behov for at køre over det samme skidt flere gange med støvsugeren.

2. Du skal ikke skifte pose hver anden dag
Den støvsuger du har derhjemme, den har en posekapacitet på mellem 1-3 liter. Det er nok til et privat hjem, hvor man ofte tager skoene af inden man går ind og gøre rent 1-4 gange månedligt.

Erhvervslokaler er i de fleste tilfælde mange gange større end et privat hjem. Ligeledes går man (som udgangspunkt) med sko indendøre og er generelt ikke lige så renlig, som man er i eget hjem.

Derfor vil man opleve meget mere skidt, fnuller og andre sjove ting, når man skal støvsuge.

Kombinationen af et markant større areal, højere frekvens af rengøring og et mere beskidt miljø, gør posekapaciteten til et vigtigt parameter. Hvem gider skifte pose hele tiden? Dertil kommer priserne på støvsugerposer til professionelle støvsugere, der ofte er meget billigere end dem til husholdningsstøvsugere. Især når man måler det i kroner og kapacitet (krone pr. liter).

3. Den er bygget til det
Når man søger efter en støvsuger, kan man blive fristet af de gode tilbud i Bilka. 700 kr. for en støvsuger (inkl. moms) er ikke mange penge .. MEN!

Den er ikke bygget til det du skal bruge den til.

Den normale husholdningsstøvsuger er bygget til at blive brugt et par gange i måneden og til at støvsuge et areal på under 100 kvadratmeter.
Bruger du i en støvsuger i denne klasse til rengøring af din erhvervslejemål, risikerer du at skulle købe en ny efter kort tid (ca. 1-2 år).

De fleste professionelle støvsugere til erhverv er bygget til at støvsuge op til flere timer om dagen, og mange gange i måneden. De er ligeledes bygget til at blive brugt og er svære at ødelægge.

Hvem er den til?

Nilfisk GD 930 (nu kaldet VP 930) kan bruges til rengøring af følgende:

  • Kontorlokaler
  • Mindre lager
  • Hoteller
  • Restauranter / caféer

Det er en god, økonomisk og en støvsuger der er kendt for at holde længe. Mange oplever at den stadigvæk lever 10 år efter den blev taget i brug for første gang. Det er lang tid!